- 1 ferdig stekt/grillet kylling
- 3-4 plater butterdeig
- 1 sammenhvispet egg
Karrisaus
- 1 stor purre
- 1-2 syrlige grønne epler
- 4 ss margarin eller olje
- 3 ts karri (eller mer ved behov)
- 8 champignon
- 3 ss hvetemel
- 3-4 dl matfløte
- 1 1/2 dl créme fraíche
- 1 hønsebuljongterning
- 1 ts soyasaus
- 1 1/2 ts curry paste
- 2 ss tomatketchup
- Salt & Pepper
- 1 Sammenhvispet egg
Rens kyllingen for skinn og bein og del kjøttet i biter. Legg kyllingen i bunnen av paiformen og hell sausen over. Kjevle ut butterdeigen og legg denne som et lokk over paien. La deigen dekke kanten på paiformen. Pensle "lokket" med egg og stek paien midt i ovnen til den blir gyllen. Etter paien er tatt ut av ovnen kan den pyntes med frisk timian og rød chilli. Serveres med en god salat og brød til.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar