mandag 6. mars 2017

Kylling i fajita

Steikeovnstemperatur: 180 grader

  • 4 kyllingfileter
  • 1 pk fajitakrydder
  • 1 gul løk
  • 1 rød paprika
  • 1 pk fajita-lefser
  • Rømme
  • Mais
  • Hvit strøost

Del kyllingfiletene opp i biter og stek disse gylne. Ha over 1 pk fajitakrydder og 1/2 dl vann. La dette koke et minutt. Ha deretter oppi oppskåret løk og paprika. La dette småputre i 2 minutter.

Rull kyllingblandingen inn i fajita-lefsene og legg dem i en ildfast form. Strø hvitost over. Sett den ildfaste formen i ovnen, steikes i ca 15 minutter - til osten har smeltet og er gylden på toppen.

Serveres med rømme, mais og evt. en salat :-)


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar