søndag 5. mars 2017

Mangoglasert kylling med pilaffris

Stekeovnstemperatur: 200 grader / 15 min
  • 1 hakket rødløk
  • 3 dl ris
  • olje til steking
  • 6 dl kokende vann
  • 1 ss fond
  • Salt
  • 2 små grillede kyllinger
  • 4 ss mangochutney
  • 100 gr aspargesbønner
  • 3 paprika
  • 2 hvitløksfedd i tynne skiver
  • 2 ts fersk hakket timian
  • 2 dl matyoghurt
Surr løk og ris i olje til det begynner å få litt farge. Tilsett vann, fond og salt og kok under lokk på svak varme i ca 20 min.
Del kyllingene på langs og legg dem i ildfast form. Pensle dem med mangochutney og sett dem inn i stekeovnen som anvist.
Kok aspargesbønner i lettsaltet vann i 30 sek. Avkjøl i isvann. Stek paprika i olje sammen med hvitløk og timian. Vend inn kokte aspargesbønner og server med ris, kylling og yoghurt.
Serveres med en grønn salat.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar