søndag 5. mars 2017

Ovnsstekt kyllingbryst med bacon

Stekeovnstemperatur: 200 grader / 35 min
  • 600 gr mandelpoteter
  • 600 gr grønnsaker, f.eks. squash, paprika, løk, minimais
  • Olje til steking
  • 2 hvitløkfedd
  • 2 ss sitronskall, revet
  • Salt og pepper
  • 1 ts hakket timian
  • 4 kyllingbryst
  • 4 kvister rosmarin
  • 4 skiver bacon
  • 4 ss balsamicoeddik
Vask og skjær poteter og grønnsker i like biter. ha bitene i et stekebrett og ringle over olje. Krydre med hvitløk, sitron, salt, pepper og timian. Stek i ovnen som anvist.
Krydre kyllingbrystene med salt og pepper og legg en rosmarinkvist på hvert bryst. Surr en skive bacon rundt hvert bryst og brun dem i olje. Legg kyllingbrystene over i formen med grønnsakene og stek videre til alt er ferdig.
Sil sjyen fra ovnsbrettet over i en bolle og rør inn balsamicoeddig.
Serveres med en god salat til.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar