- 5 dl kremfløte
- 70 gr sukker
- 1 vaniljestang
- 3 gelatinplater
- Revet skall av 2 lime
- 500 gr jordbær, renset
- 1 dl sukker
- 1 dl vann
- ½ ts finhakket frisk ingefær
- Saft av 1 lime
Kok opp sukker og vann til sukkerlake. Ha i blender med jordbær, ingefær og limesaft. Sil suppen og settes kald. Helles over ved servering!
Del vaniljestang og skrap ut frøene. Has i en gryte med fløten og sukkeret. Kok opp mens gelatinplatene legges i kaldt vann. Klem vannet ut av de myke gelatinplatene og ha det over i den varme kremblandingen. Sil og avkjøl blandingen. Tilsett revet limeskall og fordel blandingen i 4 glass. La panna cotta’en stå i kjøleskapet til den er stivnet.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar