- 2 stk kyllingfilet i strimler
- 1/2 dl soyaolje
- 1 båt hakket hvitløk
- 4 stk vårløk i ringer
- Ca 100 gr reker i lake
- 1 dl bønnespirer
- 4 stk egg
- 250 gr risnudler
- 2 1/2 dl vann
- 1/2 stk hønsebuljongterning
- Ca 2 ss ketchup
- Ca. 1 ts chilipasta (sambal oelek)
- 2 ss soyasaus
- Salt og pepper
Surr kyllingstrimlene i olje. Tilsett hvitløk, vårløk, reker og spirer. Pisk eggene lett og rør dem inn i retten. Tilsett kokte risnudler og buljong, ketchup, chilipasta og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Pynt med koriander. Server eventuelt hakkede peanøtter og sitronbåter til.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar