mandag 6. mars 2017

Phat thai

  • 2 stk kyllingfilet i strimler
  • 1/2 dl soyaolje
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 4 stk vårløk i ringer
  • Ca 100 gr reker i lake
  • 1 dl bønnespirer
  • 4 stk egg
  • 250 gr risnudler
  • 2 1/2 dl vann
  • 1/2 stk hønsebuljongterning
  • Ca 2 ss ketchup
  • Ca. 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 2 ss soyasaus
  • Salt og pepper

Surr kyllingstrimlene i olje. Tilsett hvitløk, vårløk, reker og spirer. Pisk eggene lett og rør dem inn i retten. Tilsett kokte risnudler og buljong, ketchup, chilipasta og soyasaus. Smak til med salt og pepper.
Pynt med koriander. Server eventuelt hakkede peanøtter og sitronbåter til.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar