Kjøttdeigpai (Matprat)
-
400
g
kjøttdeig
eller karbonadedeig
-
1
bunt
vårløk
-
1
båt
hvitløk
-
2
ss
smør
eller olje
-
0,5
ts
salt
-
0,5
ts
pepper
-
1
ts
tørket basilikum
-
12
stk.
rød stjerneløk (delikatesseløk)
-
2
dl
melk
-
2
stk.
egg
-
2
ss
revet
hvitost
- Rens og hakk vårløk og hvitløk og fres det i en stekepanne sammen med kjøttdeigen. Tilsett salt, pepper og basilikum.
- Fordel fyllet i paiskallet og sett stjerneløken oppi med toppene opp. Bland sammen melk, egg og revet ost og hell over i paien.
- Stek paien på nederste rille til eggeblandingen har stivnet og paien har fått en fin gyllen farge, ca. 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar