- 2 tbsp olivenolje
- 2 tbsp limejuice
- 2 hvitløkbåter, hakket
- 4 tunfiskbiffer
- 1 mango, oppskåret i biter
- 1/4 rød paprika, småhakket
- 1/2 løk, småhakket
- 1 rødløk, småhakket
- 2 tbsp koriander, småhakket
- 1 jalapeno, fjern frø, småhakket
- 2 tbsp limejuice
- 1 1/2 tbsp olivenolje
- 2 tbsp paprikapulver
- 1 tbsp cayennepepper
- 1 tbsp løkpulver
- 2 tsp salt
- 1 ts sort pepper
- 1 ts tørket thyme
- 1 ts tørket basilikum
- 1 ts tørket oregano
- 1 tbsp hvitløkspulver
4 tbsp olivenolje
- Ha olivenolje, limejuice og hakket hvitløk i en bolle. Dekk tunfiskbiffene med blandingen. Legg biffene i en lufttett boks i kjøleskapet i 3 timer.
- Bland mango, rød paprika, løk, rødløk, koriander og japapeno i en bolle og rør om. Tilsett limejuice og 1 1/2 ts olivenolje, rør om. Settes i kjøleskapet for 1 time.
- Bland sammen krydderne i en bolle. Fjern tunfiskbiffene fra kjøleskapet, skyll dem forsiktig i vann og dypp hver side av tunfiskbiffene i krydderblandingen.
- Varm opp 2 tbsp olivenolje i en steikepanne over medium varme. Legg tunfiskbiffene forsiktig ned i oljen. Steik dem 3 minutter på en side. Legg dem til sides på en tallerken. Ha i 2 nye tbsp olivenolje og varm dette opp til medium varme igjen. Steik den andre siden av tunfiskbiffene i 3 minutter. Fjern dem så umiddelbart fra steikepanne.
- Legg mangosalsa på serveringstallerker, legg så tunfiskbiffene oppå salsaen og server umiddelbart.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar