- 500 gr kyllingbryst skåret i terninger
- 4 dl kokosmelk
- 2 ss olje
- 100 gr eggplante
- 1-3 ss grønn karrypaste (mild-sterkere smak)
- 2-3 kaffirlimeblader
- 2 stk frisk basilikum
- 2-3 røde chili i strimler
- 1 ts palmesukker
- 2 ss fiskesaus
- Grønnsaker etter eget valg, eks. vårløk, bønner, babymais
Varm oljen i en stekepanne. Stek grønn karripasta i oljen i ca 1 min. Reduser temperaturen og tilsett kokosmelk, litt om gangen. Fortsett å røre til kokosmelken har et oljesjikt på toppen. tilsett kkyllingen og riv kaffirlimebladene oppi pannen.
La koke noen minutter.
Hell over i en kasserolle og tilsett palmesukker og fiskesaus og la det småkoke på lav varme. Når det nå begynner å koke tilsettes eggplante. La det fortsette å koke i ca. 5 minutter. Så tilsettes basilikum og rød chili. Ta kasserollen av varmen og hell over i et serveringsfat.
Serveres med kokt ris.
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar