mandag 6. mars 2017

Kylling med grønn karrypasta

  • 500 gr kyllingbryst skåret i terninger
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 ss olje
  • 100 gr eggplante
  • 1-3 ss grønn karrypaste (mild-sterkere smak)
  • 2-3 kaffirlimeblader
  • 2 stk frisk basilikum
  • 2-3 røde chili i strimler
  • 1 ts palmesukker
  • 2 ss fiskesaus
  • Grønnsaker etter eget valg, eks. vårløk, bønner, babymais


Varm oljen i en stekepanne. Stek grønn karripasta i oljen i ca 1 min. Reduser temperaturen og tilsett kokosmelk, litt om gangen. Fortsett å røre til kokosmelken har et oljesjikt på toppen. tilsett kkyllingen og riv kaffirlimebladene oppi pannen.

La koke noen minutter.

Hell over i en kasserolle og tilsett palmesukker og fiskesaus og la det småkoke på lav varme. Når det nå begynner å koke tilsettes eggplante. La det fortsette å koke i ca. 5 minutter. Så tilsettes basilikum og rød chili. Ta kasserollen av varmen og hell over i et serveringsfat.

Serveres med kokt ris.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar