mandag 6. mars 2017

Kylling med sitrongress

En kraftig kyllingrett med sitrongress, lime og koriander.

  • 2 ts vegetabilsk olje
  • 4 kyllingbrystfileter i strimler uten skinn og bein
  • 2 stilker hakket eller 1 tsk tørket sitrongress
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ts finrevet limeskall
  • 2 ss limesaft
  • 3 ss snittet, frisk basilikum
  • 3 ss søt thai chilisaus
  • 6 vårløk i skiver
  • 2 ss hakket frisk koriander


Varm en stor wok-gryte. Tilsett olje og kylling og lynstek i 3-5 minutter, til kyllingkjøttet begynner å bli gyllent. Tilsett så resten av ingrediensene og stek i 2-3 minutter til, til kyllingkjøttet er gjennomstekt. Serveres med kok ris.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar