mandag 6. mars 2017

Kyllingwok

  • 2 stk kyllingfileter i strimler
  • 1 stk løk i båter
  • 1 stk rød paprika eller annen paprika i strimler
  • 2 båter hvitløk i tynne skiver
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 2 ts sukker
  • 3 ss fiskesaus
  • 1 ts soyasaus
  • 1/2 ts pepper
  • 2 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 1 dl kokosmelk

Stek kyllingstrimlene i smør i en panne til det er jevnt hvitt over det hele. Ha i oppdelt løk, paprika, hvitløk og ingefær og stek litt videre. Tilsett sukker, fiskesaus, soyasaus og pepper. Spe med hønsebuljong, vann og kokosmelk. Smak til retten.
Serveres med ris. Pynt gjerne med strimlet vårløk.


.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar