søndag 5. mars 2017

Kyllingmarinader

Bland alle ingrediensene til marinaden. Legg oppi kjøttet og sjekk at alt kjøttet blir dekket av marinaden. La kyllingkjøttet marineres minst 2 timer i kjøleskapet. Jeg pleier å ha marinaden i en stor brødpose, legge kyllingen oppi og la den ligge i kjøleskapet over natt...
Sitronmarinade
  • Saften av 1 sitron
  • 1/2 dl olje
  • 1 ts rosmarin
  • 1 ts oregano
  • 1/2 ts salt
Kinesisk marinade
  • 1 dl appelsinsaft
  • 1 krm ingefær
  • 1/2 dl soyasaus
"Hot" marinade
  • 1/2 dl olje
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts salt
  • 2 krm svart pepper
  • 1/2 krm kajennepepper
  • 1 krm revet muskat
Rødvinsmarinade
  • 1/2 dl rødvin
  • 1/2 dl olje
  • 1 ts ingefær
  • 3 ss strimlet appelsinskall
  • 1/2 svart pepper
Soyamarinade
  • 1/2 dl kinesisk soyasaus
  • 1 dl fihakket persille
  • 1 ss 7% eddik

.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar