- 1 1/2 ss gelatinpulver
- 1 1/2 fingervarmt vann (37 gr)
- 5 dl sukker
- 1 eggehvite
- 1 dl melis
- Presset saft av 1 sitron + vann = totalt 1 dl væske til sammen
Garnering
- 1 1/2 dl kokosmasse
- 1 ss kakaopulver
Løs opp gelatinpulveret i det lunkne vannet i en bolle. tilsett sukker, eggehvite, sitronsaft/vann og melis. Pisk så røren i 10 minutter med håndvisp/kjøkkenmaskin til den blir seig.
Bland kokos med kakaopulver og fordel halvparten av dette i en form. Hell sukkermassen over og rør den jevnt utover. Hell på resten av kokosblandingen. La formen stå kaldt til massen har stivnet (3-4 timer - jeg setter den i fryseren!). Skjæres deretter i biter.
Deilig!
.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar