Ca. 15 min. / ca. 4 pers.
* 6-800 g salmalaks, i tynne skiver
* 1 pk. hjertesalat
* 2-3 vårløk, i skiver
* 2 avokado, i skiver
* 1 stor mango, i terninger
* 1 potte frisk koriander
* 2-3 ss sesamfrø, ristede
Ponzusaus
* 4 ss soyasaus
* 1-2 lime, saften
* 1 ss kaldpresset olivenolje
* ½-1 rød chili, finhakket
* 2 hvitløksfedd, finhakket
* 1 neve frisk koriander, finhakket
* 1 ts sukrin gold
SLIK GJØR DU
Ponzusaus: Finhakk hvitløk, chili og frisk koriander. Ha i en skål sammen med soyasaus, lime, olivenolje og sukrin. Bland godt sammen og sett kaldt frem til servering.
Skjær laksen i tynne skiver. Kutt hjertesalat i strimler, vårløk og avokado i skiver, og mango i terninger. Fordel ingrediensene utover et serveringsfat. Topp med frisk koriander og ristede sesamfrø. Server ponzusausen ved siden av.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar