Kakebunn
- 4 stk egg, store, romtempererte
- 175 g sukker
- 135 g margarin
- 0.5 plate(r) selskapssjokolade, Freia
- 135 g mel
- 1 ts bakepulver
Krem
- 4 stk egg
- 250 g sukker
- 1.5 dl fløte
- 1 plate(r) selskapssjokolade, Freia
- 250 g meierismør
Kakebunn
Pisk egg og sukker godt til eggedosis.Smelt margarin, ha i sjokoladen.Rør inn mel og bakepulver med en sleiv til slutt.Ha i 26 cm stor form. Stek på 175 grader på nest nederste rille i omtrent 40 minutter. Del i tre, og ha i krem.Krem
Gi egg, sukker og fløte et oppkok under mens du rører konstant.Ta av platen, og rør i sjokolade og smør til den blir blank.Sett kjølig, pisk opp dagen etter, og fyll kakebunnen med kremen.La den stå minst en dag før servering.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar